Innehaver Beate Håvet har over 10 års ledererfaring innen HR og økonomi, samt vært del av ledergrupper i rollen som HR-leder. I tillegg har hun erfaring fra IT-bransjen hvor hun har jobbet med rådgivning, opplæring og implementering av IT-systemer innen HR/lønn og økonomi.

Beate er utdannet Bachelor of Management fra BI og har tilleggsutdannelse i arbeidsrett, personalledelse og kompetanseledelse fra Høgskolen i Sørøst Norge.

Beate har sertifisering i Aon/Cut-e som er testverktøy til rekrutteringer, samt analyseverktøyet DISC som er et godt verktøy for team-samarbeid.

Beate brenner for HR-faget og hvordan man håndterer medarbeidere på en god og rettferdig måte! Hun har god erfaring med endringsprosesser i større organisasjoner.

Beate er også sertifisert Ashtanga instruktør og underviser i yoga og filosofien som tilhører. Derav tilbys bedriftsyoga for bl.a. å redusere sykefravær.

Partner

Bea Kompetanse AS er partner i HRM Kompetanse AS – et rådgivningsselskap som tilbyr tjenester innen Human Resource Management og valg av gode verktøy for å digitalisere medarbeideroppfølging og kompetansestyring.